Rólunk mondták


“Kevés olyan hellyel találkoztam eddig, ahol minden kérdésemre és problémámra egy helyen megoldást találnak, legyen szó adózásról, banki információról, vagy akár a költségek optimalizálásáról. Jó döntés volt számomra a Nobilis Könyvelőirodára váltani!”

Szántó Alexander Gábor a Becslés.com tulajdonosa  és a Macarassy Kft ügyvezetője

 

“Tökéletes partner a céljaim eléréséhez. Jó érzés volt az a kiemelt figyelem, amit kaptam és példaértékű az a precizitás, ahogy a munkájukat végzik. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Amellett, hogy könyvelnek sok más szolgáltatás is elérhető náluk.”

Csabor Stick Kft Szabó Gábor ügyvezetője

 

“Egyszeri adótanácsadással kerestem meg a Nobilis Könyvelőirodát, de a beszélgetésünk végén úgy gondoltam, hogy a könyvelésemet ezek után nem bízom másra csak rájuk. Most már magabiztosan kijelenthetem, hogy jó döntést hoztam!”

Grósz Ákos Egyéni vállalkozó

 

“Pályázattal kapcsolatban kerestem meg a könyvelőirodát. Több problémára kaptam választ és a megoldást is rájuk bíztam. Most az egyesület kettő nyertes pályázat birtokosa, miáltal új munkahelyeket tudtunk teremteni a költségek minimalizálása mellett. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy megbízható precíz partnert keres elérhető áron.”

Kádár Andrásné az Art-Tour Kulturális és Turisztikai Egyesület elnöke