Rólunk


zozó logo lila pici

Bemutatkozó

 

Rólunk mondták 

zozó bemutatkozó kép zSzabó Zoltán vagyok a Nobilis Könyvelőiroda ügyvezetője.

Kapcsolataink visszajelzése alapján egyre erősebb igény jelentkezik a vállalkozások pénzügyeinek minőségi, gyors, rugalmas és teljes körű intézése iránt.

Irodánk alap elve, hogy olyat adjunk az Ügyfeleinknek, amivel elégedettek lesznek. Számomra fontos a precíz átlátható működés.

Szeretem tudni, hogy mire adom ki a pénzem, és úgy gondolom, ezzel sokan vagyunk így. A legbosszantóbb dolog, amikor elpazaroljuk az erőforrásainkat.

Igényes Ügyfeleket keresünk, akik igényes szolgáltatásokra vágynak.

A Nobilis Könyvelőiroda ezeket az elveket követi. Ha csinálunk valamit, azt csináljuk profin és teljeskörűen, különben nem érdemes energiát belefektetni. Erre a hozzáállásra számíthatnak tőlünk az ügyfeleink is.

 

zozó bemutatkozó kép jóorsiSzabó Orsolya vagyok,  mérlegképes könyvelő és az iroda vezetője. A gazdasági mérnöki diploma megszerzése után pályafutásomat 10 éve bankban kezdtem, ahol számos vállalkozó ügyféllel álltam kapcsolatban. Megismertem a napi rutinjukat, működésüket, igényeiket, és úgy gondoltam, hogy egészen más oldalról szeretnék nekik segíteni, így választottam a könyvelés világát. Könyvelőként fontos számomra, hogy Ügyfeleinknek kiemelkedő és átfogó szolgáltatást tudjunk nyújtani, valamint naprakész információkat kapjanak vállalkozásukról, hiszen a mai világban ez elengedhetetlen.


vafe-timeaHorog Tímea vagyok
, közgazdász, mérlegképes könyvelő. 12 éve foglalkozom számvitellel. Közel 9 évig dolgoztam költségvetési szervnél, majd visszatértem a versenyszférába. A Nobilis könyvelőirodában megtaláltam a számításaimat. Családias hangulatú csapatban dolgozunk, ahol a könyvelői szolgáltatást elejétől a végéig biztosítjuk az ügyfeleknek, és teljes körű tanácsadásban segítünk mindenkinek, aki kevésbé jártas az adózás világában. Nálunk csak a jogszabályok merevek, a kollégák közvetlenek, a csapatmunka kiváló.

 

zozó bemutatkozó kép cinti Hetesi Cintia vagyok marketing asszisztens, adminisztrátor. 2014-ben végeztem a Magyar Üzletemberképző Akadémián. Elhivatottságom, hogy a megszerzett tudás birtokában kellő háttértámogatást adjak az iroda dolgozóinak, valamint az iroda online és offline kommunikációját megszervezzem.