Cégalapítás-módosítás


Bízzon meg bennünket Gazdasági társaságának könyvelésével, cserébe átvállaljuk az alapítás-módosítás teljes ügyvédi munkadíját!

Az alapítás menete:

 

  1. Cégforma kiválasztása

 

Az adott cégalapítás előtt Önnek el kell döntenie milyen méretű, forgalmú vállalkozást kíván működtetni, illetve a működéshez szükséges befizetések és a felelősségi kérdések miként alakuljanak. Amennyiben igényli, természetesen segítünk Önnek a választásban, kereshet minket telefonon a +3670 422 2760 számon vagy email-ben az info@nobiliskonyveles.eu címen.

  1. Cégnév kiválasztása

 

Javasoljuk, hogy cégének olyan nevet válasszon, ami könnyen megjegyezhető, kapcsolódik az Ön személyéhez illetve a választott tevékenységhez. Létező nevet vagy már létező névvel összetéveszthető nevet nem választhat. Amennyiben ellenőrizné, hogy a választott név foglalt-e itt megteheti: http://www.e-cegjegyzek.hu/ ezen belül az ingyenes céginformáció menüpontban/ cégkeresés cégelnevezés szerint.

  1. Szerződéskötés

 

Az adatok egyeztetése után ügyvédünkkel személyesen találkozik, és ekkor kerül sor a cégalapítási szerződés szövegének kialakítására, aláírására és az ügyvédi ellenjegyzésre.

  1. Illeték befizetése

 

Az Ön által kiválasztott cégformára központilag meghatározott cégalapítási díjat kell megfizetni. Ez Bt-nél 25.000 Ft és Kft alapítás esetében 50.000 Ft . Az illetéket további Áfa nem terheli.

  1. Iratok benyújtása a cégbíróságra

 

Az iratok benyújtását ügyvédünk végzi a Cégbíróság felé, ezzel kapcsolatban Önnek feladatai nincsenek.

  1. Cégbejegyzés

 

A Cégbíróság ellenőrzi a cégalapítás során beadott dokumentumokat, majd bejegyzi a céget, a bejegyzésről értesítést küld. A bejegyzés gyorsasága a cégbíróság leterheltségétől függ, legfeljebb a benyújtástól számítva 2-3 napon belül megtörténik.

 

 

A cégalapításhoz szükséges okmányok:

  • személyazonosító igazolvány /ügyvezető és tagok/
  • lakcímkártya /ügyvezető és tagok/
  • adókártya /ügyvezető és tagok/
  • cég székhelyének választott ingatlan tulajdoni lapja /30 napnál nem régebbi/

Tovább az elérhetőségekhez==>